Reptes oberts:

BIC

BIC és una empresa familiar de líder mundial en la venda de papereria, encenedors, productes d’afaitar i promocionals que figuren en la borsa de París. Més de 60 anys BIC ha honrat la tradició d’oferir qualitat, opcions simples, enginyós i confiança per a tots, en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

SEAT

SEIENT, S.A. és una empresa espanyola d’automòbils fundada pel extint Institut Nacional d’indústria el 9 de maig de 1950.

El 1986 el grup alemany Volkswagen adquireix una participació majoritària de l’empresa, i avui és una filial pertanyents a aquesta juntament amb altres empreses.

MONOLÍTIC

A Monolitic estem especialitzats en productes i solucions per a una varietat àmplia de sectors de l’entorn industrial. Les nostres línies de producte més destacades són: visualització, components electrònics, sistemes industrials i comunicacions industrials.

La nostra missió: aconseguir la satisfacció del client a través de l’excel·lència en el nostre treball.

PROCORNELLÀ

El centre de negocis Baix Llobregat és l’àrea de promoció econòmica de l’empresa municipal de promoció social, urbana i econòmica de Cornellà de Llobregat (Procornella), que té com a objectiu crear i mantenir l’ocupació a través de la promoció de l’esperit Emprenedor i innovador i suport a la creació i consolidació d’empreses de Cornellà de Llobregat.

PUNTO NEUTRO

Punt neutre és un inici que va néixer al maig de 2013, amb un clar objectiu: garantir i facilitar l’intercanvi d’informació i documents que es duen a terme els mitjans de comunicació digitals.
Nostra plataforma de comunicacions digitals certificada, dissenyat amb els més innovadors mecanismes de seguretat i encriptació de dades, que inclou diversos serveis que són molt útils per l’usuari.

VYGON

Vygon és una empresa creada el 1962, que dissenya, fabrica, bosses, Esterilitzen i comercialitza dispositius mèdics per llençar. Vygon empra 1.770 persones a vuit plantes d’arreu del món, produint 200 milions de dispositius per 25 empreses filials i 79 distribuïdors a 119 països per conèixer més de 4.000 clients.

JCM

JCM Technologies fou fundada l’any 1983, en pocs anys liderant el mercat espanyol.
L’any 1991 es va iniciar el seu procés d’internacionalització, obertura filials comercials a França i Alemanya.
Actualment JCM Technolgies es troba entre les marques més reconegudes a Europa, amb presència en més de 40 països.

CALAF

Calaf Constructora va ser fundada el 1964 a Calaf (Barcelona). És una empresa familiar amb una trajectòria de més de cinquanta anys i sis generacions vinculats al món de la construcció.
Empresa vinculada al territori, compromesa amb el medi ambient i qualitat en l’execució, amb un fort compromís tecnològica en tots els seus projectes.

HOTELS CATALONIA

L’empresa va inaugurar seu primer establiment a 1983, convertint-se en una de les cadenes hoteleres principals del nostre país en pocs anys.

Actualment l’empresa té 68 establiments situats en 21 destinacions diferents: 56 hotels a Espanya, dues a Brussel·les, una a Berlín, 8 estacions a la zona del Carib i un hotel a la ciutat de Santo Domingo.

BRAIBOOK

És un dispositiu de lectura capaç de convertir qualsevol document de text, en format electrònic i en qualsevol idioma, al codi Braille.
La gran diferència que BraiBook té respecte a altres dispositius és seu passiu llegir al sistema.
Aquest sistema és ser capaç de llegir Braille des d’una sola cèl·lula.
No cal moure el seu dit sobre el text.

CELSA

La laminació espanyol empresa (CELSA) és un català d’acer empresa familiar de la família Rubiralta.

Va ser fundada el 1967 i té la seu a Castellbisbal.

Tenim més de 20 reptes per a noves empreses.
Feu clic per obtenir més informació.

ABERTIS

En carreteres treballem per als nostres clients gaudir d’excursions. Creiem en una manera diferent de fer les coses, podem gestionar infraestructures basades en els principis de compromís, responsabilitat, equips, proximitat i eficiència. Podem crear experiències proporcionant les condicions de seguretat viària i la innovació.

CLUB NATACIÓN BCN

El Club Natació és un centre esportiu privat de la ciutat de Barcelona, fundat en el 1907 destacant principalment en natació i waterpolo, amb dinou títols, una copa d’Europa, dues copes Len, vuit copes del rei i tres lligues catalanes. Té seccions de natació, waterpolo, salts, vela, entre d’altres instal·lacions en el barri de La Barceloneta, a tocar de la platja.

SMART MONKEY

SmartMonkey és una intel·ligència artificial posada en marxa, que permet realitzar logístic intel·ligent.
Quant temps vas a perdre avui per calcular rutes d’enviament?

 

 

RATIONAL PIXELS

Píxels racionals, RPx, és un nou format d’anunci no problemàtic per a vídeos en línia. Nostre nou format publicitari incorpora una marca dins un vídeo com si hi fos quan el vídeo va ser gravat originalment.
Permetem la creació de nous espais de publicitat de un vídeo després que ha estat filmat. Aquests espais de publicitat estan plens de publicitat programàtic en temps real.